Ga terug   Stuur door | Print

Bloemcamplaan 2A, Wassenaar - Verkocht

Aan een van de mooiste lanen van het gewilde Wassenaar Zuid gelegen half vrijstaande villa met garage, zonnige achtertuin met terrassen, goede bezonning, privacy volop, geheel in goede staat van onderhoud, beschikbaar en op de hoek van de Bloemcamplaan.

Entree aan de zijkant, de lange zijde van het huis, hal met garderobe en ondergelegen kelder, toilet en deuren naar zit/eetkamer ensuite, mooie parketvloer, open haard, aan de achterzijde fantastische open woonkeuken met eiland, klompenhok, openslaande deuren naar terras en achtertuin.

Fraai lui trappenhuis naar de verdieping: Ruime overloop, hoofdslaapkamer aan de achterzijde met balkon en complete moderne badkamer met bad, douche wastafels ensuite, toilet apart, ruime slaapkamer met zijraam en balkon aan de voorzijde, grote (hele grote) kamer aan de voorzijde (vaak gebruikt als werkkamer of familyroom).

Gesloten trappenhuis naar 2e verdieping: Overloop, slaapkamer met dakkapel aan de voorzijde (op de ochtendzon) met vaste trap naar chill-ruimte op de zolderverdieping, slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde, grote waskamer en een 2e badkamer me bad (Yacuzzi) en douche eveneens met grote dakkapel.

Achterin de tuin ligt een overdekt terras met aansluitend de garage geschikt voor 1 auto en bergruimte.

Het geheel, huis, tuin, garage, overdekt terras verkeert in goede staat van onderhoud, in principe plug and play, is op een mooie plek gelegen, Bloemcampschool op loopafstand, omgeven door met name soortgelijke belendingen, goede bereikbaarheid met auto, fiets en openbaar vervoer, uitvalswegen naar de grote steden en Schiphol in de directe omgeving, ook middelbare scholen op fietsafstand, beschermd stads- en dorpsgezicht, totaal 5 to 6 kamers op de verdiepingen, 2 woonvertrekken op de parterre, fantastische woonkeuken, het kloppend hart van het huis, ouderdom- en asbestclausule van toepassing.

Belangstelling voor dit huis! Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. De NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang, bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.
Kenmerken
Koopprijs€ 1.345.000,- k.k
Soort object bestaande bouw
Soort woning villa
Aantal kamers 12 kamers
Woonoppervlakte 280
Perceeloppervlakte 710
Inhoud 970
Bouwjaar 1931
Tuinachtertuin
Garage 1