Ga terug   Stuur door | Print

Beukenhorstlaan 14, Wassenaar

VRIJSTAAND WONEN OP GROOT VRIJ GELEGEN PERCEEL IN WASSENAAR ZUID VOOR EEN BETAALBARE PRIJS!

BEUKENHORSTLAAN HOEK VAN CALCARLAAN TEGEN DE WITTENBURG TEMIDDEN VAN HET EPISCH CENTRUM DE BLOEMCAMP!

Karakteristieke vrijstaande 30er jarenvilla gelegen op 1.232 m2 eigen grond, geheel vrij gelegen, in goede staat van onderhoud met stijlkenmerken van de toenmalige architect die banden had met Piet Mondriaan die er zo ook zijn licht doorheen heeft laten schijnen. De tuin is vrij gelegen rondom het huis, zonnig, voorzien van terrassen en leuke hoekjes.

Indeling: Entree, vestibule, ontvangshal met fraai welvend en licht trappenhuis, zonnige grote living, L-vormig, met open haard, parketvloeren, erkers en aansluitende study/familyroom, complete woonkeuken met apparatuur en deuren naar terras en tuin alsmede naar de inpandige grote garage.

De kelders bestaan uit een wijnkelder, berging en stookkelder.

1e Verdieping: Royale lichte overloop, mastersuite bestaande uit een grote slaapkamer, kleedkamer en complete badkamer met bad, douche, wastafels en toilet, nog 2 grote slaapkamers met ingebouwde kasten, balkon en grote raampartijen wat het huis licht en opgewekt maakt.

2e Verdieping: Royale lichte overloop, 3 slaapkamers, allen ruim, dakkapellen en 2e badkamer, compleet met douche, wastafel en toilet alsmede bovengelegen vliering.

De tuin is fraai aangelegd, ruimtelijk ingericht, vrij gelegen, aan de Van Calcarlaan is een ruime toegangspoort en oprit met parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto's.

Bijzonderheden: Karakteristiek, architectuur, plek, bereikbaarheid met auto, fiets en openbaar vervoer is goed, voorzieningen als scholen en sportclubs liggen in de directe om geving, winkels in de nabije omgeving, beschermd stads- of dorpsgezicht, ouderdomsclausule, asbestclausule, oplevering in overleg, beschikbaar!
Kenmerken
Koopprijs€ 1.685.000,- k.k
Soort object bestaande bouw
Soort woning villa
Aantal kamers 10 kamers
Woonoppervlakte 300
Perceeloppervlakte 1232
Inhoud 900
Bouwjaar 1931
Tuintuin rondom
Garage 1