Buurtweg 21, Wassenaar

In Park De Kieviet op nagenoeg 7.000 m2 park, bos en tuinen gelegen L-vormige vrijstaande villa, bruto ruim 640 m2, met 4 woonvertrekken, 4 slaapvertrekken, 3 badkamers, moderne woonkeuken, inpandig verwarmd zwembad en inpandige dubbele garage. Het geheel verkeert in goede staat, is goed bereikbaar, uitvalswegen, scholen en winkels liggen in de nabije omgeving.

De entree voor het perceel door een groot elektrisch bedienbaar hek, een grote ronde oprit met parkeerfaciliteiten, entree aan de voorzijde met vestibule, doorlopend naar de grote living met open haard ensuite eetkamer annex studeerkamer met aansluitend glazen deuren die toegang bieden tot het inpandige zwembad met sauna en complete moderne badkamer. De woonkeuken ligt centraal in het huis en is voorzien van ingebouwde apparatuur, aansluitend een bijkeuken met professionele apparatuur en wasgelegenheid. De begane grond kenmerkt zich onder andere door de grote raampartijen waardoor het huis erg licht is en de tuinen betrokken worden. Het terras ligt op het zuiden, is voorzien van zonneschermen en een buitenhaard.

Verdieping: Vide, hoofdslaapkamer met kleedkamer en complete moderne badkamer en royaal dakterras, 2 slaapkamers, lounge, tweede (3e)complete moderne badkamer en balkon. (Een vierde slaapkamer is eenvoudig te realiseren)

Souterrain: Een eigen entree aan de voorzijde (voor praktijk aan huis of anderszins privévertrek), grote studeer/werkkamer, badkamer met douche en toilet, fitnessruimte, berging, technische ruimte, geklimatiseerde wijnkelder en een lounge. Tevens is er de dubbele garage met elektrische deuren.

De tuinen, het terrein is fraai aangelegd, bestaande uit park, bos en tuin, zonnig, enigszins geaccidenteerd terrein en volledig vrij gelegen. Het zwembad is ook van buitenaf te bereiken.

De Buurtweg is goed bereikbaar, een mooie lange lommerrijke laan met aan deze zijde soortgelijke landhuizen op soortgelijke percelen.
Kenmerken
Koopprijs€ 3.450.000,- k.k
Soort object bestaande bouw
Soort woning landhuis
Aantal kamers 9 kamers
Woonoppervlakte 560
Perceeloppervlakte 6979
Inhoud 2220
Bouwjaar 1972
Tuintuin rondom
Garage 1